By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CALL US
+31 (0)6 85333372
E-MAIL
info@completediensten.nl
LOCATION
Den Haag
WORKING HOURS
Ma t/m Vr - 8:30 / 17:00

Sociaal Geniaal

Complete Diensten heeft als doelstelling om lokale media die door gemeente of overheid wordt erkend te helpen professionaliseren. Naast deze doelstelling mag Complete Diensten zich ook koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap noemen en is hiervoor erkend met de hoogste waardering op de PSO-prestatieladder.

Socialer ondernemen

Een aantal jaar geleden besloot Complete Diensten om kwetsbare groepen door middel van ‘open hiring’ te benaderen. Dhr. Poeran van Complete Diensten vertelt: “Ze werden onderdeel van de lokale media als redactie medewerkers en leerden ‘on the job’ ervaring op te doen. Door in de mogelijkheden te denken en het potentieel van deze personen in te zien, werden zij werkfit en zijn ze inmiddels van onschatbare waarde.”

Over Complete diensten

Lokale media is ontzettend belangrijk om zichtbaarheid te geven aan een buurt, wijk of stadsdeel. Deze mediamakers nemen een belangrijke rol op zich als verstrekkers van informatie die ze toesnijden op lokaal niveau. Complete diensten heeft hiermee een sociaal programma opgesteld dat zich richt op bedrijven, bewoners en kwetsbare groepen uit de buurt. Door commerciƫle content te maken probeert de organisatie het maken van deze lokale media te financieren.

has been added to the cart. View Cart