By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CALL US
+31 (0)6 85333372
E-MAIL
info@completediensten.nl
LOCATION
Den Haag
WORKING HOURS
Ma t/m Vr - 8:30 / 17:00

Over ons

Complete Diensten heeft als doelstelling om lokale media die door gemeente of overheid wordt erkent te helpen professionaliseren. Veel hyper lokale media voldoet niet aan de mediawet en maakt toch belangrijke media voor de buurt , wijk of stadsdeel. Deze media makers vervullen een belangrijke rol voor de bewoners aangezien ze op de wijk niveau toegesneden informatie verstrekken. Complete diensten dacht hiermee een sociaal solidair programma te realiseren. Dat goed is voor lokale bedrijven, bewoners en kwetsbare groepen die hyperlokaal zichtzelf konden laten zien.

Een aantal jaar geleden besloot Complete Diensten om kwetsbare groepen door middel van open hiring te benaderen en hun opmerkelijke moed en sterke karakter om iets nieuws te ondernemen te prikkelen. Ze werden onderdeel van de lokale media als redactie medewerkers en leerden on the job door ervaring op te doen.

Ja! Ik ben een sociaal ondernemer

Social Return Investment

Ja! Ik ben een sociaal ondernemer en wil graag meer informatie.

Een deel van deze medewerkers kregen de mogelijkheid om werkfit te worden. Andere medewerkers werden onderdeel van het redactieteam en brachten naast hun bijzonder kijk en kwaliteit ook mee dat ze de lokale media konden verrijken met hun visie over wat er belangrijk is om aan te geven. Door in de mogelijkheden te denken die deze medewerkers eigen werd konden onze professionele redacteuren inzichten krijgen in groepen die normaal gesproken besloten blijven.

De afgelopen jaren hebben wij voornamelijk getracht om medewerkers comfortabel te krijgen om als redactiemedewerkers te functioneren, nu zijn we zo ver om dit ook te delen. Door media content te maken voor websites, bedrijfsfilmpjes of voor scholen leraar vervangende programma’s te verzorgen proberen wij aan inkomsten te komen om het  maken van lokale media te financieren. Hierdoor kunnen wij naast kwalitatieve hoogwaardige producten voor de commercieel markt, ook lokale media helpen bestaan en hierdoor zowel lokale bedrijven als bewoners van de buurt, wijk, of stadsdeel van zichtbaarheid geven aan of over hun directe omgeving.

Door het behalen van P SO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat wilt Complete Diensten het nog aantrekkelijker maken om aan u te vragen om zonder concessies sociaal solidair te zijn.

Dus wilt u:

  • Geven aan een organisatie die begrijpt dat voor waardering zichtbaarheid nodig is.
  • Geven aan lokale media
  • Geven aan een organisatie die kwetsbare groepen centraal zet.

Geef ons dan de kans om voor u de mooiste producten te maken met uw sociaal solidaire hart en maak uw content sociaal geniaal!

Complete Diensten is een jong multimediabedrijf dat zich vooral bezig houd met videoproducties en het maken van websites voor ondernemers die social willen oondernemen.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben een PSO certificering.

Complete Diensten
KvK 69769680

has been added to the cart. View Cart