By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CALL US
+31 (0)6 85333372
E-MAIL
info@completediensten.nl
LOCATION
Den Haag
WORKING HOURS
Ma t/m Vr - 8:30 / 17:00

Projecten

Onderwijs

Laurentiusschool SBO

Wij geven aan het onderwijs via onze onderwijs projecten. Dit bestaat onder andere uit de volgende workshops: Filmprojecten, Mediawijsheid, Promotiefilm, Nieuws items, Lip-dub.

Lokale Media

Omroep Scheveningen

Lokale media is ontzettend belangrijk voor de zichtbaarheid in een buurt, wijk of stadsdeel. Onze geniale mediamakers maken content toegankelijk op lokaal niveau. Complete diensten heeft hiermee een sociaal programma opgesteld dat zich richt op bedrijven, bewoners en kwetsbare groepen uit de buurt. Door commerciƫle content te maken probeert de organisatie het maken van deze lokale media te financieren.

Zichtbaarheid

Van mensen en bedrijven

Een aantal jaar geleden besluit Complete Diensten om kwetsbare groepen door ‘open hiring’ te benaderen. Gautam Poeran van Complete Diensten vertelt: “Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten of talenten. Die zien wij. Medewerkers worden bij ons onderdeel van de lokale media als redactiemedewerkers en leren ‘on the job’ ervaring op te doen. We denken in mogelijkheden en zien het potentieel van mensen. We zien mensen weer werkfit worden. Voor ons zijn ze inmiddels van onschatbare waarde.”

Sociaal Return on Investment

Complete Diensten heeft als doel ieder uniek mens de kans te geven om mediageniaal te worden. Dit doet de Stichting door met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de lokale media te professionaliseren. De Stichting mag zich daarin koploper noemen en is daarom ook erkend met de hoogste waardering op de PSO-prestatieladder.

has been added to the cart. View Cart