By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CALL US
+31 (0)6 85333372
E-MAIL
info@completediensten.nl
LOCATION
Den Haag
WORKING HOURS
Ma t/m Vr - 8:30 / 17:00

Diensten

Sociaal Solidair

Over Complete diensten

Lokale media is ontzettend belangrijk voor de zichtbaarheid in een buurt, wijk of stadsdeel. Onze geniale mediamakers maken content toegankelijk op lokaal niveau. Complete diensten heeft hiermee een sociaal programma opgesteld dat zich richt op bedrijven, bewoners en kwetsbare groepen uit de buurt. Door commerciƫle content te maken probeert de organisatie het maken van deze lokale media te financieren.

Het is niet alleen een goed streven voor het bedrijf maar ook voor de medewerkers. Het blijkt dat veel medewerkers die thuis komen na het werk, eerder vol lof over de kansen die hun werkgever heeft gegeven aan kansarme medewerkers dan dat er aan de keukentafel wordt gesproken over efficiency.

Videoproducties

Bedrijven die willen investeren in sociaal ondernemerschap kunnen bij ons een promotievideo van het bedrijf laten maken. Door deze videoproducties sociaal in te kopen ondersteunt u ons als onderneming met een PSO3 certificering.

Webdesign

Bedrijven die willen investeren in sociaal ondernemerschap kunnen bij ons een website laten maken. Door deze websites sociaal in te kopen ondersteunt u ons als onderneming met een PSO3 certificering.

Workshops

Complete Diensten verzorgt workshops, filmprojecten en promotiefilms voor de lagere- en middelbare school op basis van Social Return. Een videoclip met de hele school of een spannende speelfilmworkshop met de hele klas? Complete Diensten zorgt voor een workshop of project die past bij uw school!

Voor meer informatie en voorbeelden kijkt u op ons Vimeo kanaal:

has been added to the cart. View Cart