Geven aan onderwijs

Wij geven aan het onderwijs via onze onderwijs projecten.

Dit bestaat onder andere uit het volgende workshops:

  • Filmprojecten
  • Mediawijsheid
  • Promotiefilm
  • Nieuws items
  • Lip-dub

 

Voorbeelden van projecten die Complete Diensten gemaakt heeft zijn o.a. een levende game en afscheidsfilmpjes voor groep 8.

 

Een verfilmde eindmusical, een workshop mediawijsheid of het maken van een promotiefilm voor uw school behoren ook tot de mogelijkheden

FILMPROJECTEN

Complete Diensten kan ook filmprojecten verzorgen waarin leerlingen huneiéen filmpjes leren maken. Een eindproject voor groep 8 zoals een verfilmde musical, een korte speelfilm maken met je klas of een TV, magaZine waarin elke leerling een item maakt. Complite Diensten beschikt over eigen apparatuur en docenten waarmee we projecten kunnen verzogen die passen binnen uw wensen en budget.

MEDIAWIJSHEID

Mediawijsheid is de verzameling competenties die je nodig hebt om actief én bewust te kunnen deelnemen aan de mediasamenleuing.

Complete Diensten verzorgt workshops, filmprojecten en promotiefilms voor de basisschool. Een videoclipamet de, hele school of een spannende speelfilmworkshop met groep 8. Complete Diensten zorgt voor een workshop of project die past bij uw school.

PROMOTIEFILM

Complete Diensten kan ook een promotiefilm maken voor uw school. Een filmpje waarin de toeschouwer een duidelijk beeld krijgt van uw school. Een combinatie van sfeerbeelden in en om deschool, interviews metleer• krachten, leerlingen en of ouders. Samen gaan we in gesprek om de visie van uw school te bespreken en Complete Diensten werkt dit vervolgens uit in een plan. Dan plannen we de opnames in en wordt de film gemonteerd met muziek en titels tot een mooi geheel. U kunt deze film onder andere online plaatsen of gebruiken bij uw presentaties.

 

Voor een kenismakinggesprek kunt u contact opnemen via info@completediensten.nl
of ons online contactformulier.

Mobiele versie afsluiten